Service

Service

Full service av urverket på de fleste ur anbefales hvert 4.-6. år. På samme måte som en bil vil gammel olje tykne og øke friksjon som fører til slitasje. Dette gjør at deler slites ut og uret ikke lengre er like pålitelig.


Vi anbefaler at deres ur er inne til sjekk minst én gang i året. Det er blant annet viktig å trykkteste uret slik at eier er sikker på at uret forsvarlig kan brukes i forhold til fabrikkstandard.


Sjekk ditt ur hos oss i dag for en profesjonell vurdering av tilstand!


"Vi utfører service på de fleste kvalitetsmerker. Vi samarbeider tett med leverandører og fabrikker i Sveits for å holde oss oppdatert på den hyppig skiftende klokkeverden."

Polering

Etter flere års bruk vil uret bli slitt utvendig i form av riper og hakk. Ved hjelp av polering kan vi få ditt ur til å skinne akkurat som da den var ny. Vi tilbyr polering på de aller fleste merker, både som en egen service og i forbindelse med overhaling av urverket.

Verdivurdering & Taksering

Som autoriserte takstmenn kan vi utføre verdivurdering og taksering på deres ur. Dette kan brukes i flere sammenhenger, men oftest er det i forbindelse med forsikring av verdigjenstander. Selskapene krever dokumentasjon på verdi av en autorisert urmaker.

Noen av merkene vi kan utføre service på:

Casio, Seiko, Sinn, Corum, Revue Thommen, Stowa, Maurice Lacroix, Mido, Balmain, Certina, Tissot, Longines, Rado, Hamilton, Omega, Edox, Claude Bernard, Eterna, Oris, Michel Herbelin, Movado, Ebel, Concord, Raymond Weil, Frederique Constant, Alpina, Gucci, Skagen, Michael Kors, Marc Jacobs, Armani, DKNY og mange flere!