Flip book element

Sinn UX (EZM 2B)

kr 37150

Dette er klokken som tåler enhver utfordring det kan utsettes for. Uret er laget av tysk u-båt stål og er trykktestet av DNV-GL, og hele urets utvendige komponeneter er Tegiment-behandlet, noe som gjør de kasse og lenke betydelig mer ripebestandig.

Denne klokken er utstyrt med høypresisjons quartz urverk og viser tid og dato. Uret er innvendig oljefylt (HYDRO) for å maksimere synligheten av visere fra alle vinkler, samt hindre at luft under glasset er i veien for å kunne lese av tiden når man utforsker havets rike (se bilder). Uret er hele 5000m vanntett og kan mildt sagt trygt brukes i kontakt med vann. Uret kan også leveres med gummirem i forskjellige farger (lås må kjøpes utenom).

Produktnummer: Art-Nr. 403.040 Kategori: Stikkord:
Les mer

Sinn 105 St Sa UTC

kr 25990

Dette er en tøff klokke som både ser bra ut på armen og tåler en trøkk. Kassen måler 41mm og urets utvendige deler har en matt sandblåst overflate for en mer «toolwatch-look». Klokken har en nydelig hvit skive som viser dag og dato i en pen formasjon mot kl 6. Uret er vanntett med sine 200m tetthet og skru-krone, og vi har i tillegg innsyn i urverket via gjennomsiktig baklokk. Klokken kommer på lenke, men det er mulig å sette på både gummi- og skinnrem om man skulle ønske det.

Produktnummer: Art-Nr. 105.020 Kategori: Stikkord:
Les mer

Sinn 104 St Sa A

kr 18270

Klokken som passer til alle formål, både som dressur og som hverdagsur. Uret har skru-krone og er 200m vanntett, noe som gjør at den fint kan bades med også. Uret har automatisk urverk som viser tid, dag og dato. Prisen gjelder klokke på skinnrem. Kan også leveres med lenke og gummirem.

Produktnummer: Art-Nr. 104.011 Kategori: Stikkord:
Les mer

Serviceoppdrag

kr 600

Kategori:
Les mer

Autentisering

kr 1500

Kategori:
Les mer

Verdivurdering

kr 2500

Kategori:
Les mer

Diving Watch U1 B

kr 30550

  • Matt-blue dial
  • Case and crown made of high-strength seawater-resistant German Submarine Steel
  • Bezel with TEGIMENT Technology and therefore especially scratch-resistant
  • Tested based on European diving equipment standards and certified by DNV
  • Captive diver’s bezel with minute ratcheting
  • Crown at 4 o’clock to prevent pressure on the back of the hand
  • Sapphire crystal glass
  • Waterproof and pressure-resistant to 1,000 m diving depth (= 100 bar), certified by DNV
  • Low pressure resistant
Produktnummer: Art-Nr. 1010.0102 Kategori: Stikkord:
Les mer

Sinn 556 a

kr 17090

556-serien er klokken enhver bør ha i samlingen. Den er veldig allsidig med nydelig design som appelerer til både mannen i dress og eventyreren til fjells. Klokken viser tid og dato i elegant format uten noen andre forstyrrende elementer. Med sine 38,5mm vil den passe de aller fleste, på tvers av kjønn.

Uret er 200m vanntett og er utstyrt med skru-krone. Kasse og lenke er satinert børstet og vi har i tillegg innsyn i urverket via gjennomsiktig baklokk. Klokken kommer på lenke, men det er mulig å sette på både gummi- og skinnrem om man skulle ønske det, og bytte mellom disse gjøres unna i en fei med «lug-holes».

a-serien fra 556 har matt skive og dato plassert mellom kl 4 og 5 på tallskiven.

Produktnummer: Sinn Art-Nr. 556.014 Kategori: Stikkord:
Les mer

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.