Flip book element

Sinn U50 S

kr 33260

Favoritt-dykkeren fra Tyskland leveres nå i 41mm. Denne bærer meget behagelig på håndleddet og tåler enhver utfordring den kan utsettes for. Uret er laget av tysk u-båt stål og er trykktestet av DNV-GL, og urets ytre deler er Tegiment-behandlet i tillegg til Black Hard Coating. Tøffere klokke får du ikke i prisklassen.

Denne klokken er utstyrt med automatisk urverk og viser tid og dato. I tillegg har den en dreibar bezel som kan brukes til å måle tid. Uret er 500m vanntett og kan trygt bades med. Uret leveres på rød gummirem med foldespenne. Det finnes også sort og hvit rem å velge mellom, og dersom man heller vil ha lenke kan det også kjøpes utenom. Uret leveres med 2 års garanti.

Varenummer: Sinn Art-Nr. 1050.020 Kategori: Stikkord:
Les mer

Sinn 556 i

kr 14990

556-serien er klokken enhver bør ha i samlingen. Den er veldig allsidig med en nydelig design som appelerer til både mannen i dress og eventyreren til fjells. Klokken viser tid og dato i elegant format uten noen andre forstyrrende elementer. Med sine 38,5mm vil den passe de aller fleste, på tvers av kjønn.

Uret er 200m vanntett og er utstyrt med skru-krone. Kasse og lenke er satinert børstet og vi har i tillegg innsyn i urverket via gjennomsiktig baklokk. Klokken kommer på lenke, men det er mulig å sette på både gummi- og skinnrem om man skulle ønske det, og bytte mellom disse gjøres unna i en fei med «lug-holes».

i-serien fra 556 har glossy skive og dato plassert kl 3 på tallskiven.

Varenummer: Sinn Art-Nr. 556.010 Kategori: Stikkord:
Les mer

Sinn 105 St Sa W

kr 19530

Dette er en tøff klokke som både ser bra ut på armen og tåler en trøkk. Kassen måler 41mm og urets utvendige deler har en matt sandblåst overflate for en mer «toolwatch-look». Klokken har en nydelig hvit skive som viser dag og dato i en pen formasjon mot kl 6. Uret er vanntett med sine 200m tetthet og skru-krone, og vi har i tillegg innsyn i urverket via gjennomsiktig baklokk. Klokken kommer på lenke, men det er mulig å sette på både gummi- og skinnrem om man skulle ønske det.

Varenummer: Sinn Art-Nr. 105.011 Kategori: Stikkord:
Les mer

Sinn 155 “Dark Star”

kr 49990

Sinn x The Rake & Revolution 155 Bundeswehr “Dark Star”

Denne nydelige klokken er et fantastisk produkt av samarbeidet mellom Sinn og klokkemagasinet «Revolution». Uret er produsert i limitert oppslag på kun 150 enheter, og er den 3. relansering av fra Sinn siden den originale Bundeswehr 1550 SG ble rebranded av Sinn på 80- og 90-tallet som «Sinn 155 BW».

Klokken er en moderne tolkning av Heuer Bundeswehr, og som kjent for entusiastene «Heuer luftforsvaret». Her får man det beste fra begge verdner: Kasse, bezel, krone og plexiglass er identiske til militær-klokkene, samtidig som at kassen er vanntett, og at urverket (SW510) er robust og belilig å bruke med automatisk opptrekk.

Uret er «New Old Stock» fra 2019, og selges som ubrukt klokke. Klokken kommer på sort skinnrem, og det medfølger 2 ekstra nato-remmer og en original Revolution-pouch for oppbevaring.

Kategori: Stikkord:
Les mer

Sinn 356 PILOT

kr 25070

Legenden Helmut Sinn startet dette merket for å supplere markedet med klokker til Piloter. Han ønsket å perfeksjonere instrumentene i cockpit’en, og har siden merket ble etablert skapt en unik historie i bransjen.

Denne kronografen tilbyr alt man trenger i en kompakt utførelse på kun 38,5 mm i diameter. Uret har automatisk opptrekk, dag- og datofunksjon samt kronograf som kan måle timer, minutter og sekunder på kommando. Kasse og lenke har en matt sandblåst overflate. Tallskiven er sort matt og selvlysende materiale er påført elegant for å kun vise tiden uten ekstra funksjoner i mørket. Denne modellen frir til vintage-entusiastenes hjerte med akrylglass, noe som skaper en glødende presentasjon av skive og visere. Klokken passer like bra på lenke som rem, og bytte mellom disse gjøres i en fei med «lug-holes».

Varenummer: Sinn Art-Nr. 356.020 Kategori: Stikkord:
Les mer

Sinn 104 St Sa I MG

kr 18270

Klokken som passer til alle formål, både som dressur og som hverdagsur. Uret har skru-krone og er 200m vanntett, noe som gjør at den fint kan bades med også. Uret har automatisk urverk som viser tid, dag og dato. Prisen gjelder klokke med stål lenke av varianten «Two-Link». Kan også leveres med skinnrem og gummirem.

Varenummer: Sinn Art-Nr. 104.0131 Kategori: Stikkord:
Les mer

Sinn 104 St Sa I

kr 18270

Klokken som passer til alle formål, både som dressur og som hverdagsur. Uret har skru-krone og er 200m vanntett, noe som gjør at den fint kan bades med også. Uret har automatisk urverk som viser tid, dag og dato. Prisen gjelder klokke med stål lenke av varianten «Two-Link». Kan også leveres med skinnrem og gummirem.

Varenummer: Sinn Art-Nr. 104.010 Kategori: Stikkord:
Les mer

Sinn U50 SDR

kr 28470

Favoritt-dykkeren fra Tyskland leveres nå i 41mm. Denne bærer meget behagelig på håndleddet og tåler enhver utfordring den kan utsettes for. Uret er laget av tysk u-båt stål og er trykktestet av DNV-GL, og den sorte bezelen er Tegiment-behandlet i tillegg til Black Hard Coating. Tøffere klokke får du ikke i prisklassen.

Denne klokken er utstyrt med automatisk urverk og viser tid og dato. I tillegg har den en dreibar bezel som kan brukes til å måle tid. Uret er 500m vanntett og kan trygt bades med. Uret kan også leveres med gummirem i forskjellige farger (lås må kjøpes utenom). Uret leveres med 2 års garanti.

Varenummer: Sinn Art-Nr. 1050.040 Kategori: Stikkord:
Les mer

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.