Ullevålsveien 107B
0359 Oslo

Åpningstider:

Man-tor kl 10-16
Fredag og lørdag stengt

Vi holder sommerstengt, og er tilbake den siste uken i juli (29.)
God sommer!

 

Ofte stilte spørsmål

Priser er avhengig av urverk og funksjoner. Desto flere komponenter et ur har, desto lengre tid vil det ta å utføre service. Vi har faste priser på diverse merker og modeller. Send info om ditt ur og vi vil gi deg et uforpliktende tilbud.

For å kunne uttale oss om pris på reparasjon må vi som oftest ha uret innom til en vurdering av skadeomfanget. Du kan likevel sende oss info om ditt ur og hva som feiler den, og vi vil hjelpe deg så godt vi kan.

Vi tar i mot reparasjoner fra hele landet, og har forsikring på alle ur som sendes til og fra oss. Husk å pakke klokken godt inn slik at den ikke tar skade under transport og legg ved dine kontaktopplysninger. Vi tar så kontakt når uret er vurdert av våre urmakere på verkstedet.

Kommer snart, kontakt for mer info.

Kommer snart, kontakt for mer info.

Vi tilbyr både tilstandssjekk, verdivurdering samt autentisering av klokker. Vi bistår med en rekke tjenester relatert til privat kjøp og salg. Kontakt oss for mer info.

Under lockdown vil vi tilrettelegge for handel utenfor butikken. Vi kan ta imot nye oppdrag og levere ferdigstilte reparasjoner etter avtale. Kontakt for mer informasjon.

Send oss en melding

  Navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Hva gjelder henvendelsen?

  Merke (obligatorisk)

  Modell/referansenummer (valgfritt)

  Legg ved bilde (valgfritt)

  Beskjed