Ullevålsveien 107B
0369 Oslo

Åpningstider:

Mandag til fredag 10.00 til 17.00
Lørdag og søndag stengt

 

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster en service?

Priser er avhengig av urverk og funksjoner. Desto flere komponenter et ur har, desto lengre tid vil det ta å utføre service. Vi har faste priser på diverse merker og modeller. Send info om ditt ur og vi vil gi deg et uforpliktende tilbud.

Min klokke virker ikke, hva koster reparasjon?

For å kunne uttale oss om pris på reparasjon må vi som oftest ha uret innom til en vurdering av skadeomfanget. Du kan likevel sende oss info om ditt ur og hva som feiler den, og vi vil hjelpe deg så godt vi kan.

Kan jeg sende klokken til dere?

Vi tar i mot reparasjoner fra hele landet, og har forsikring på alle ur som sendes til og fra oss. Husk å pakke klokken godt inn slik at den ikke tar skade under transport og legg ved dine kontaktopplysninger. Vi tar så kontakt når uret er vurdert av våre urmakere på verkstedet.

Kjøp av brukte klokker

Kommer snart, kontakt for mer info.

Selge klokke via Oslo Ur-Service?

Kommer snart, kontakt for mer info.

Kan jeg sjekke om en klokke er ekte?

Vi tilbyr både tilstandssjekk, verdivurdering samt autentisering av klokker. Vi bistår med en rekke tjenester relatert til privat kjøp og salg. Kontakt oss for mer info.

Åpningstider under pandemien?

Under lockdown vil vi tilrettelegge for handel utenfor butikken. Vi kan ta imot nye oppdrag og levere ferdigstilte reparasjoner etter avtale. Kontakt for mer informasjon.

Send oss en melding

  Navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Hva gjelder henvendelsen?

  Merke (obligatorisk)

  Modell/referansenummer (valgfritt)

  Legg ved bilde (valgfritt)

  Beskjed