Service

For at ditt ur skal kunne fungere som et pålitelig instrument er den avhengig av rutinemessig pleie. Med årene vil slitasjen i et mekanisk ur øke i takt med at oljenivået minker. Service av uret med jevne mellomrom er derfor meget viktig for å preservere delene i uret, samt sikre at alle urets funksjoner er intakt.

Oslo Ur-Service tilbyr forskjellige typer service på de aller fleste kvalitetsmerker. Hos oss kan du være trygg på at ditt ur blir fagmessig håndtert av autorisert urmaker. Vårt verksted med moderne utstyr står klart til å ta imot flere oppdrag fra hele landet.

Vi anbefaler at deres ur er inne til sjekk minst én gang i året, og at en miniservice utføres senest hvert annet år. Det er blant annet, viktig å bytte pakninger og å trykkteste uret slik at man kan være sikker på at den forsvarlig kan brukes etter produsentens spesifikasjoner. I tillegg anbefales det å rengjøre uret utvendig for å opprettholde god hygiene og minske slitasje. Baretter bør også skiftes for å sikre at urets svakeste ledd alltid holder.

Vi tilbyr mange fordeler til kunder som utfører service-overhaling på sine ur hos oss. Vi tilbyr blant annet gratis tilstandssjekk, trykktest samt lenkejustering. NB! Vi reparerer ikke større ur som bordur, veggur og gulvur.

Ta kontakt for et tilbud skreddersydd til ditt ur.